Privacy
 
mail.dbs.dkKorps- butikkenFacebookBliv Spejder

PR- og Designmateriale

Her på siden finder du korpsets Designmanual, brevpapir, PowerPoint-skabelon, PR-materialer og meget andet, du kan få brug for i kredsens kommunikationsarbejde. Hvis du savner noget eller har forslag til forbedringer er vi (Kommunikations- og IT-udvalget - komIT) ikke længere væk end en e-mail til kom(-a-)dbs.dk.

Informationshæftet "Baptistspejder - Et tilbud til dit barn"

Download hæftet som enkeltsidet pdf her.

Læs hæftet som "bladre-pdf" på issuu.com:

 

 

Designmanualen

Først og fremmest finder du korpsets Designmanual, der indeholder praktisk information om hvorfor korpsmærket ser ud som det gør, hvordan vi bruger det, hvilke skrifttyper, der skal anvendes til overskrift og brødtekst og meget andet. Alt sammen noget, som vi håber, kan det gøre det nemmere for dig at lave en webside, et brev eller en seddel til spejderne.

Designmanualen findes altid her i den seneste gældende udgave:
Hent Designmanualen (pdf, 3 MB)

Kuverter og brevpapir

Designet på breve og kuverter har et enkelt udtryk. På brevpapiret anvendes kun logo-delen af korpsmærket, der er placeret i toppen og som vandmærke, så modtageren hurtigt kan aflæse, hvem der er afsender. Yderligere information om afsender er placeret i bunden. Her kan oplyses om afsenderen er ”Korpskontoret”, ”Førertræningsudvalget” eller et andet korpsudvalg. Brevpapiret kan nemt tilrettes til brug i kredsene: Det kræver kun en ændring af informationen i ”footer’en”. Brevpapiret er med vilje temmelig "simpelt" uden anvendelse af automatiserede Word-funktioner. Derfor burde det virke i de fleste tekstbehandlingsprogrammer.

Hent kuvertdesign (C5) - kommer senere!
Hent brevpapir - Wordskabelon - Sort/Hvid
Hent brevpapir - Wordskabelon - Farve

Skabelon til PowerPoint

Smag og behag er forskellig! Og hvad angår digitale præsentationer er det KomIT's oplevelse, at den enkelte gerne vil sætte sit personlige aftryk på grafikken. Det synes vi er fint, når man bare tager udgangspunkt i Designmanualen. Til dig, der bare skal have lavet en præsentation, har vi lavet en skabelon:

Hent PowerPoint-skabelon

Tegninger af vores spejdervenner

Mød vores nye venner Anton, Emma, Klara, Oliver og Simon. Anton og Klara er på t-shirts til børn og Anton har også fået plads på et klistermærke.
De 5 venner kan bruges på sedler, programmer og invitationer, som deles ud til spejderne:

Anton med rygsækken
Emma ved bålet
Klara med lommelygten
Oliver i teltet
Simon med rafterne

Grafikfiler med korpsmærket

I Designmanualen finder du forklaringer på hvilke filformater, der skal bruges til forskellige formål.
Der findes en række filer med korpsmærket (uden tekst) til digital anvendelse (se beskrivelse i Designmanualen).
Endvidere findes der filer i farver, i negativ og i sort i formaterne .psd (Photoshop), .jpeg / .gif (generelle, men komprimerede formater), .eps til Postscript Print og endelig i grafisk .pdf.
Filerne findes med teksten "Danske Baptisters Spejderkorps" til højre for korpsmærket i to linjer og under korpsmærket i to linjer og med teksten "Baptistspejderne" i en linje til højre for logoet.

Se grafiske filer med korpsmærket.

Ældre PR-materialer

I 2009 fik korpset fremstillet en række PR-materialer. En del af dem fås stadig ved henvendelse til korpskontoret.

Find oversigten over PR-materialerne