Privacy
 
mail.dbs.dkKorps- butikkenFacebookBliv Spejder

Nyheder

Sunday, 10. December 2017 20:32

DUF søger 2 delegater med interesse for klima og miljø

Alder: 252 dage

| Share

I 2018 har DUF mulighed for at sende 6 ungdomsdelegater til FN. Nu søger DUF de sidste 2 delegater til det tematiske område klima og miljø.

I 2018 har DUF mulighed for at sende 6 ungdomsdelegater til FN, hvor de skal deltage som repræsentanter for den danske ungdom i forskellige FN-fora.
I første ansøgningsrunde søgte vi 4 delegater (se opslag), og nu søger DUF de sidste 2 delegater til det tematiske område klima og miljø.

Igen i år kan både medlemsorganisationer af DUF og andre ungdomsorganisationer indstille kandidater. I kan se kriterier og proces for delegaternes deltagelse i det vedhæftede opslag. Her fremgår det også, hvilke topmøder i løbet af 2018, de to klima og miljø-ungdomsdelegater skal deltage på.

Ansøgningsfristen er 1. januar 2018 og ansøgningsskemaet er ligeledes vedhæftet. Du skal sende din ansøgning til ekstern(-a-)dbs.dk.

Spørgsmål kan også sendes til ekstern(-a-)dbs.dk.

Se også nyheden og opslaget på DUFs hjemmeside

DUF glæder sig til at modtage ansøgninger og ser frem til et stærkt felt af erfarne unge frivillige fra hele det danske foreningsliv. Skal din ansøgning ikke også med i opløbet?

fast venstre
Sanne Lund, Korpsrådet