Privacy
 
VarmMailKorps- butikkenFacebookBliv Spejder

Eksterne Træninger

Som spejder i DBS har du også mulighed for at deltage på de andre spejderkorps træninger.

FTU har lavet en vejledning og ansøgning om tilskud til deltagelse i eksterne træninger:

Du finder eksterne uddannelsestilbud her:

FDF'erne er ikke spejdere og vi har ikke en aftale med dem om at deltage i træninger/uddannelse- men de har alligevel mange gode kursustilbud! Tjek selv på http://www.fdf.dk - Klik på FDF-kurser i menuen eller prøv det direkte link.

Aktuelle tilbud

Arrangør Type Beskrivelse
Der er ikke udbudt eksterne kurser pt.    
     
     
     
     

Kursustilbud fra Det Danske Spejderkorps

PLan-kurser i efterårsferien:
PLan er kurser for tropsspejdere i alderen 12-16 år. Kurserne afholdes hvert år i efterårsferien (uge 42), men er alt andet end efterårsgrå og kedelige. Det er ét stort skud energi til dit spejderliv. Ugen er tætpakket med uforudsigelighed, fede oplevelser og nye venner - alt sammen noget der gør indtryk i sådan en grad, at du ikke glemmer det lige med det samme. Du finder en samlet oversigt over alle efterårets PLan-kurser i vores online kursusoversigt MOVE og kan læse meget mere om tilmelding og deltagerbetingelser her: http://dds.dk/uddannelse/plankurser .

PLUS Start i efterårsferien:
PLUS er de nye seje seniorkurser i Det Danske Spejderkorps. Det er kurser, der giver dig plus på seniorkontoen, uanset om du har været på PLan eller ej. Med PLUS får du energi og masser af ideer til at booste dit og klanens seniorarbejde! PLUS-kurserne træder i stedet for de tidligere SPARK-kurser og blev afholdt første gang i påsken 2016. Dette bl.a. for at sikre, at de mange seniorer, som er med til at arrangere PUF- og PLan-kurser i uge 42, selv får mulighed for at komme på kursus. Du kan læse mere om efterårets PLUS Start-kursus her og finder info om tilmelding og deltagerbetingelser her: http://dds.dk/PLUS-16-23

Lederkurser i DDS

Udvid din MINIværktøjskasse: Minileder 2 er baseret på bl.a. spejdermetoderne Friluftsliv, Oplevelser og Learning by doing. Kurset indeholder aktiviteter og metoder til at gøre hverdagen med dine minier sjovere og nemmere (vha. bedre planlægning og forløb). Læs mere her og tilmeld dig ved at sende en mail til kursus(-a-)korpskontoret.dk (Husk at skrive navnet på kurset).

For den nye leder i troppen: Troppen er stedet, hvor tøjlerne slippes, og spejderne skal lære at tage ansvar og at ting har konsekvenser. Kurset er for dig, der vil opleve, hvordan patruljelivet fungerer i praksis, bruge forløbstanken og få viden om patruljeliv. Læs mere her og tilmeld dig ved at sende en mail til kursus(-a-)korpskontoret.dk (Husk at skrive navnet på kurset).

At skabe og lede det rigtige hold: Et kursus, som gør dig endnu bedre til at lede andre voksne og til at skabe det rigtige hold omkring dig. På Ledelseskursus 1 arbejder vi med ledelse af voksne. Vi tilbyder en weekend pakket med relevant teori, mulighed for netværksdannelse og praktiske værktøjer – naturligvis pænt serveret og let-fordøjeligt. Læs mere her og tilmeld dig ved at sende en mail til kursus(-a-)korpskontoret.dk (Husk at skrive navnet på kurset).

Ledelse i eget liv! Liv i din ledelse!: Tværkorpsligt kursus for erfarne tropsledere. Lær dine spejdere at tage styringen over livet. Læs mere her og tilmeld dig ved at sende en mail til kursus(-a-)korpskontoret.dk (Husk at skrive navnet på kurset).

Attraktive aktiviteter i Juniorhøjde: Kurset er for dig, der har mellem 2 og 5 års ledererfaring (ved længere tids erfaring kontakt Kursusleder for nærmere info). Med udgangspunkt i spejdermetoden vil vi gå i dybden med attraktive aktiviteter for juniorspejderen og de dilemmaer, som kan opstå i mødet med juniorspejderen eller dennes forældre. Læs mere her og tilmeld dig ved at sende en mail til kursus(-a-)korpskontoret.dk (Husk at skrive navnet på kurset).